banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Şanlıurfaspor çabukluk ve sürat çalıştı


Ligin 26. Haftasında Silivrispor  ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını çabukluk ve sürat çalışması yaparak sürdürdü.
TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Silivrispor maçının hazırlıklarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bugünkü antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan Sarı-Yeşilli ekip, daha sonra çabukluk ve sürat çalışmaları yaptı. Dar alanda yapılan taktik çalışma ile devam eden idman, savunma ve hücum oyuncularının mevki çalışmalarıyla sona erdi. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Şanlıurfaspor, Silivrispor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Başkan Yetim’den ‘Kadınlar Günü’ mesajı
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kadınların bu önemli gününü kutlayan Yetim, kadınlara yönelik şiddetin de son bulmasını temenni etti.
Başkan Yetim, mesajında, kadınların; bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarları olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

“Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Toplumun her kesiminde yer alan başarı gösteren kadınlarımızı takdir ediyorum. Özellikle ülkemizde son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran kadınlara yönelik bu tutumun son bulmasını için dua ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı kadınlar olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.