banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Şanlıurfaspor Başkanı Yetim'den kulübe sponsorluk çağrısı

Şanlıurfaspor Başkanı Yetim, Kulübümüz çok büyük finansal sıkıntılar yaşıyor.Lig'de büyük maddi sıkıntılar yaşadıklarını ve şehrin marka değerini bu süreç içerisinde daha yukarıya taşımaya çalıştıklarını dile getirdi.

Şanlıurfanın en değerli takımının süper lig yolunda başarılı olması için desteğe ihtiyaç duyduklarını aktaran Yetim, "Finansal anlamda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Şanlıurfaspor olarak hiçbir hedeften taviz verme niyetinde değiliz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek ve kulüp için kalıcı gelirler sağlamak için katkı sağlayacak. Bu adımları gerçekleştirebilmek için tüm şehrimizin her ferdinden destek şehrin iş insanları, STK'ları ve herkesten karınca kararınca destek vermesini bekliyoruz.

Değerli Şanlıurfalılar öncelikle yeni yönetim olarak bizleri ziyaret edip manevi desteklerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Şanlıurfa spor ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu her Urfalı’nın gönlündeki tahtta oturan bir klüptür. Yönetim olarak gerek geçen dönem gerek bu dönem takımımızın lig de kalması İçin var gücümüzle savaştık ancak biz bu zamanda anladık ki siz Şanlıurfalılar bizim arkamızda olmasanız bize sadece manevi değil maddi anlamda da destek olmasanız maçlarda saha da bizlerle beraber olmasanız biz bu takımı daha iyi yerlere getiremeyeceğiz . Bu klüpün güzel yerlere gelmesi süperliğin kalıcı takımlarından biri olması İçin tüm şanlıurfa olarak bir araya gelmeliyiz.
Hepinizin bildiği gibi şampiyon bir klüp maddi anlamda güçlü bir klüp olmaktan geçiyor. Geçen sezon ve geçmişte bizlere destek veren gerek mülki idare amirleri gerek belediye başkanları gerek yöneticilerimize şükranlarımızı sunarız ancak ölümün eşliğinden dönen bu takım İçin şimdi destek olma zamanı az çok demeden yeniden şanlıurfa olarak birleşip takımızı ayağa kaldırmalıyız. Bunu sadece bir kişiye yada bir kuruma bağlayarak yapamayız bu takımın özlenen günlere gelmesi için tüm şehir bir araya gelmeliyiz
İşte bu özlenen günler için haydi şanlıurfa ve Şanlıurfa’nın güzide iş insanları bu takımın göğsünde sırtında kolunda şortuna sizlerin de amblemleriniz yer alsın takımımız kazansın siz de kazanın şanlı takımımıza destek olmak İçin sponsorluk görüşmeleri için stad ve antreman sahası reklamları İçin sizleri şanlıurfa spor klübüne bekliyoruz. Gelin yeniden doğan bu klüpte sizde yer alın tüm şanlıurfa halkı sizleri minnetle ansın
Saygılarımızla .'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.