banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfaspor Başkanı Açıkladı: Görevi Devredebiliriz!

Şanlıurfaspor yönetimi, Şanlıurfaspor GAP Vadisindeki kulüp tesislerinde gelinen süreçle ilgili basın toplantısı yaptı. Şanlıurfaspor Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, kulübün borç sorununu çözebilecek bir başkan olması halinde görevi devredebileceklerini ifade etti.

Öte yandan Şanlıurfaspor Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, 36 yerli futbolcunun Şanlıurfaspor kulübünden toplam alacağı 9 Milyon 500 Bin TL’nin yönetim kurulunun yapmış olduğu çalışmalarla Milyon 500 Bin TL’ye düşürüldüğünü de belirtti.

“4 MİLYON 500 BİN TL. KARŞILIĞI YARDIM SÖZÜ ALINMIŞTIR”

Şanlıurfaspor Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, belediye ve Valilik’ten 4 milyon 500 bin TL yardım sözü alındığını ifade ederek, “4 Yabancı futbolcu ve 1 kulüp  (Vjekoslav Tomıc, Andreı Marc, Amin Askar, Rick Van Haren ve Dinamo Bükreş Kulübü)  kulüpten toplam alacağı 1 Milyon 360 Bin Euro (10 Milyon 676 Bin TL)’den yapılan anlaşmalar ve çalışmalar sonucunda 430 bin Euro’ya (3 Milyon 375 Bin TL) ye anlaşmaya varılmıştır. 4 Futbolu’nun ve Dinamo Bükreş kulübünün ibranameleri süreli bir tarihe kadar hazır durumdadır. 36 Yerli futbolcunun Şanlıurfaspor kulübünden toplam alacağı 9 Milyon 500 Bin TL’dir. Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu çalışmalar ile bu tutar 2 Milyon 500 Bin TL’ye düşürülüp anlaşılmıştır. Bu futbolcularımızın ödemeler başladığı gün itibari ile hepsi kulübe ibranamelerini menajer ve avukatları vasıtasıyla 1 gün içerisinde göndereceklerdir. Teknik adamlara olan toplam 4 teknik adama kulübün toplam borcu 1 Milyon 208 Bin TL’dir. Yönetimimizin yapmış olduğu çalışmalar ile bu rakam 300 Bin TL’ye indirilmiştir. Teknik adamlarında ibranameleri hazır olup, kulübümüzden haber beklememektedirler. Şanlıurfaspor kulübünün diğer kulüplere olan icralık borçları 363 bin 432 TL’dir. Yönetimimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda bu tutar 181 Bin TL’ye düşürülmüştür. Kulübümüzün kurtarılması, puan silinmelerin önüne geçilmesi ve transfere engel borçların (Transfer tahtasının açılması) için yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmalar sonucunda toplam borcumuz 21 Milyon 747 Bin TL’den 6 Milyon 356 Bin TL’ye düşürülmüştür. Yönetim kurulumuzun Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde reklam sponsorluk karşılığı, Şanlıurfa Valiliği 1 Milyon TL (kalan 500 Bin TL ise sezon başladıktan sonra verilecektir). Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 3 Milyon TL. 4 Milyon 500 Bin TL. Karşılığı yardım sözü alınmıştır” dedi.

“ŞANLIURFASPORUMUZ BULUNACAĞI PROFESYONEL LİGDE 11 NİSAN RUHUYLA MÜCADELESİNE DEVAM EDECEKTİR”

Başkan Haktankaçmaz, Şanlıurfaurfalı vatandaşlara da seslenerek, “Yukarıda yazılan Valilik ve Belediyelerin vaad ettiği tutarlar her iki kurumun görevlendireceği kişiler tarafından Şanlıurfaspor kulübüne aktarılmadan Kulübümüz adına direk olarak alacaklı hesaplara gönderilecektir.  Saygıdeğer Şanlıurfalılar ve taraftarlarımız, yukarıda yazılan tutarlara, 2 milyon 500 bin nüfusu ile 51 yıllık mazisi olan ve Türkiye’de marka olmuş bir kulübün kapanmaması için eksik kalan 1 Milyon 850 bin TL’ye ihtiyaç kalmıştır.  Kulübümüz için söz verilen 4 milyon 500 bin TL dışında kalan 2 milyon 350 bin TL daha bulunursa Toplam 6 milyon 350 bin TL’ye Şanlıurfasporumuz bulunacağı profesyonel ligde 11 Nisan ruhuyla mücadelesine devam edecektir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr. Kendo 4 yıl önce

Mr. Zotto yönetime girmediği müddetçe bu takımdan bir nane olmaz