banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor başkan adayı Hasan Şahin açıklamalarda bulundu

Geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Hasan Şahin, özel bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şanlıurfaspor Başkan Adayı Hasan Şahin, Şanlıurfaspor ile ilgili gelinen süreç hakkında da bilgi verdi.

“SANLIURFASPOR NAMUSUMUZDUR BİZ NAMUSUMUZU KİMSEYE TESLİM ETMEYİZ”

Şanlıurfaspor Başkan Adayı Hasan Şahin, Şanlıurfaspor’un kendileri için namus meselesi olduğunu ve firmaya teslim edilmesini kabul etmeyeceklerini ifade ederek, “Sizde görüyorsunuz. Son iki ayda kamuoyundan ciddi bir destek aldık, kamuoyunda heyecan var. Şanlıurfaspor bu durumdayken, Şanlıurfaspor’a biri sahip çıktıysa neden teslim etmiyorsunuz? Hasan Şahin’in burada eksiği ne? Madem öyleyse Urfalıların istediği biri varken, neden tanımadığınız birine teslim ediyorsunuz? Sanlıurfalılar’da bunu kabul etmez ve takımını da teslim etmez. Sayın Büyükşehir belediye başkanına sesleniyorum. Biz Urfaspor’a 3 milyonu vereceğiz dediniz. Madem öyleyse BAL lığın her yıl 3-5 milyon harcanırken o garibanın fakirin parası değil mı? Büyükşehir Balediyespor’a harcanan paralar Urfa’nın parası değil de Karaköprü’ye harcanan para da Urfaspor’a gelince mi öyle? Ben her şeyi burada açıklıyorum. Ben Urfaspor’u yasatmaya gelmişim ve bütün Urfa’nın da bunları duyamaya hakkı var. Biz, ben ve yönetici arkadaşlarımız yarın kongre olsa yine adayız. Sayın büyükşehir belediye başkanıma sesleniyorum isterseniz söz verdiğiniz üç milyonu da vermeyin. Ben şeref namus sözü veriyorum bunu da biz karşılayacağız. Sanlıurfaspor namusumuzdur biz namusumuzu kimseye teslim etmeyiz” dedi.

“VERİLDİ Mİ VERİLMEDİ Mİ ONU DA BİLMİYORUZ”

Başkan Adayı Şahin, kulübün firmaya verilmesi ile ilgili bir muamma olduğuna dikkat çekerek, “Büyükşehir belediye başkanımız hayırlı olsun diyor. Biz Cuma günü dedi bütün eski yöneticilerimizi toplayacağız ondan sonra herkesi onure edeceğiz. Kimin ne alacağı varsa kim ne hibe ediyorsa noter huzurunda kamuoyuna duyacağız. Bunu söyleyen büyükşehir belediye başkanı. Dün ben çıktıktan sonra öyle bir şey oluyor. Aradım diyor başkan bekle 3-5 gün çözülmezse sana veririz. Ben çocuk muyum? Sayın valimiz dışarıdan gelmiş atanmış gerçekten mükemmel çalışan biri onun yapacağı bir şey yok. Büyükşehir belediye başkanı diyor ki sayın valim verdi diyor. Sayın valimde bana aynı şunu dedi. Şanlıurfalılar kimi istiyorsa biz takımı ona veririz. Ben öyle şeyleri bilmediğim için her şeyi burada dobra dobra soyluyorum. Vali ve büyükşehir belediye başkanının bu sorunu çözmesi gerekiyor. Benim tek beklentim Urfaspor’un kurtulması. Büyükşehir belediye başkanı sayın vali verdi diyor. Verildi mi verilmedi mı onu da bilmiyoruz” diye konuştu.

“ŞANLIURFASPOR’UMUZU KİMSE KİMSEYE ÖYLE VEREMEZ”

Hasan Şahin, takımın başka bir firmaya verilmesini kabul etmeyeceklerinin altını çizerek, “Biri başkan adayı olacaksa sosyal medyada üç beş kişiyi yanına alarak başkan adayı olamaz. Burası Urfaspor’dur. Çıkacaksınız delikanlı gibi aday olacaksınız. Bu kentte üç tane televizyon var, siz basın mensupları var. Sponsor olarak tabı dışarıdan firmalar gelsin destek versin. Ben Zeynel başkanıma şunu soyladım. Bu bahsettiğiniz firma veya kişi Urfaspor’dan mı almaya geliyor yoksa Urfaspor’a bir şey vermeye mi geliyor dedim. Burada bir plan ve proje var. Yarın öbür gün ortaya çıkar. Ben takımın altyapısında oynamışım formasını terletmişim. Bunun için geldim ben zaten. Başkası takım kapanırsa gidebilir, ben nereye gideceğim? Bizim için o futbolcular alacaklarının çoğundan vazgeçti. Şanlıurfaspor’umuzu kimse kimseye öyle veremez. Bunun kongresi var. Biz de arkadaşlarımızla hem adayız hem de takipçisiyiz. Bir yandan da korona sayesinde 2.Lig’de kaldık. Bana büyükşehir belediye başkanı bırak kapansın dedi. Şimdi mi başkasına veriyorsun takımı, böyle siyaset olmaz. Ben Urfalı olduğum için buradayım. Madem firma takım almak istiyor gelsin ben ona takım göstereyim. Kimse vermese de ben 4,5 milyonu vereceğim. Sizin önünüzde ben söz veriyorum” şeklinde konuştu.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.