banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor Banahane'yle Sözleşme İmzaladı


Şanlıurfaspor flaş transferlere devam ediyor.

günlerdir günmdemde olan eski Chelsea takımı oyuncularından Karşıyakaspor'un Gana'lı Forvet Oyuncusu Emanuel Banahane ile nihayet sözleşme imzaladı.

 

Emanuel Banahane :

Futbol kariyerine Gana'nın Inter Allies takımında başlayan Banahene, 2006 yılında Heart of Lions 'a transfer olmuştur. 2008-09 sezonunda Hapoel Petah Tikya 'da yer almıştır. 2009 yılında ise kiralık olarak Bnei Sakhnin'de forma giyen oyuncu 2009-10 sezonunda tekrar Gana'ya dönmüştür.

2010-11'de Berekum Chelsea formasını giyen oyuncu 2011-12 sezonu başında Orduspor ile anlaşmıştır. Devre arasında ise Giresunspor'a kiralanan Ganalı oyuncu Geçen sezonu Karşıyaka'da 14 golle Gol Krallığını 3. sırada bitirmiştir.

Yousef Yeşilmen :

Futbol Kariyerini Turgutluspor’da Geçiren 1988 doğumlu Yousef Yeşilmen 2.Lig’de 15 gol ile takımını sırtlayan Futbolcu olup 2013-2014 sezonunda Şanlıurfaspor renklerine imzasını atıp renklerine bağlamıştır.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.