banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Şanlıurfaspor el biriliğiyle başarıya gidecek

 

Futbolcular ile düzenlenen mangal partisine katılan Bağıban burada yaptığı açıklamada “Futbolcu arkadaşlarla bir mangal şöleni yapıyoruz. Antrenman sonrası futbolcularımız ile birlikte olduk. Tüm kamuoyuna yöneticilerimiz ve futbolcularımız ile beraber olduğunu gösteriyoruz. Aslında bu bir gösteri değil gerçektir. Burada görüldüğü gibi güzelce bir yemek yedik, sohbet edeceğiz. Biraz sonrada bir toplantımız var. Tabiî ki Alanyaspor maçına da hazırlanıyoruz. Yönetici arkadaşlarımızla istişare edeceğiz” dedi.

Asbaşkan Bağıban, Tüm Urfa’nın Şanlıurfaspor camiasının bir aile ortamı olduğunu bilmesi gerektiğini ifade ederken, “Şanlıurfaspor’un Urfalılarla beraber olduğunu, Urfalılarında Urfaspor’la beraber olduğunu biliyoruz. Arzu ediyoruzki hep beraber olalım. Bu Mangal şölenini Urfa’nın içinde yapalım. Bunu kamuoyuna duyurmak istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Bu hava ile inşallah Alanyaspor maçından 3 puanla dönerek yolumuza devam edeceğiz ve puanları alarak yolumuza devam edeceğiz.
Biz Şanlıurfa’dan şunu istiyoruz, ağabeylerimizden kardeşlerimizden, taraftarlarımızdan; bizimle beraber hareket etsinler. Bizimle beraber olsunlar. Her konuşulan denilen şeylerede inanmasınlar. Biz hep beraberiz. Kim ne derse desin inanmamalarını istiyoruz. Özellikle bu beraberliği bu mangal şöleni gösterisiyle ortaya çıkarmak istiyorum. Tüm arkadaşlarımızla hep beraberiz. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Güç birliği altında birlik olarak sahaya çıkacağız inşallah. Biz Urfalıların daha çok bizi desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.