banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Şanlıurfaspor alt yapısından bir gençlik geliyor

Grup kategorilerinde yapılan yerel liglerde şampiyon olan U-19, U-17, U-16, U-15, U-14, U-13 ve A-2 takımları Şanlıurfaspor yönetimi tarafından göstermiş oldukları başarılarından dolayı yemek ziyafetiyle kutlandı. Ardından kazanılan kupalar yönetim kuruluna sunuldu.


2012-2013 Futbol sezonu Şanlıurfaspor alt yapı faaliyetlerinden memnun olduğunu belirten Şanlıurfaspor 2.Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, “Amacımız bugünün değil yarının yıldızlarını yetiştirmek. Şanlıurfaspor sevgisini çocuklara aşılamak. Onlara daha iyi bir ortamda sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmak olduğunu belirten BÜYÜKHATİPOĞLU Emeği geçen tüm yönetici ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Ardından şampiyon futbolcular takımları adına kupalarını yönetim kurulu üyelerine sundu. Program verilen yemek'in  ardından beraber çekilen fotoğraf ile son buldu.


Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek il dışında olmasından dolayı geceye katılamazken
Programa Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri 2.Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, Mustafa Yavuz, Eyüp Sabri Ertekin,Vedat Bucak, Mehmet Kaya, Müslüm Yanmaz, Aslan Akyürek, Ömer Eyüpoğlu, Ahmet Gökhan Gökmen, Halil Bağıban,  futbolcu antrenörleri, kulüp görevlileri, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.