banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor  1461 Trabzon maçına hazırlanıyor


GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde hafta sonu GAP Arena’da konuk edeceği 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli ekip’te moraller yerinde.

Günü çift idmanla tamamlayan Şanlıurfaspor sabah gruplar halinde salonda çalıştıktan sonra akşam sahada maçın taktik çalışmasını yaptı.

Akşam yapılan antrenmanda düz koşu ve pas çalışması yapan sarı yeşilli ekip, yarı alanda çift kale maç yaptıktan sonra şut çalışması ile idmanı sonlandırdı.

Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu nezaretinde yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanı yönetim kuruluda izledi.

Ahmet Aras, “Gerçek gücümüzü göstermek istiyoruz”

Antrenman sonrası açıklama yapan Şanlıurfaspor’un golcü futbolcusu Ahmet Aras, Denizlispor maçından galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Tecrübeli forvet, Deplasman fobisini üzerlerinden attıklarını belirtirken, “Denizli deplasmanından istediğimiz sonuçla ayrıldık. Bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzdeki 1461 Trabzon maçına odaklandık. Bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah hafta sonu taraftarımıza bir 3 puan daha hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Edınho; “Artık galibiyetler gelecek”

Sarı yeşilli ekibin başarılı bir diğer forveti Arnaldo Edı Lopes Da Sılva (Edınho) ise takımın kendine geldiğini ve seri galibiyetlere başlayacaklarını söyledi.

Edınho, çok kaliteli futbolculardan oluşan bir ekip olduklarının altını çiserken, “Denizlispor maçına kadar bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Son oynadığımız karılaşmada hem deplasmanda ilk defa kazandık. Hemde uzun zaman sonra galibiyet ile tanıştık. Ben bundan sonra galibiyet serilerinin devam edeceğine inanıyorum. Takım arkadaşlarım ile birlikte bu takımı daha üst sıralara çıkarmak için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.