banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Şanlıurfaspor 1-6 1922 Konyaspor

TFF 2. Lig Beyaz Grup 15. hafta maçında  Şanlıurfaspor  Faruk Çelik Stadında 1922 Konyaspor, 'u konuk etti.Sarı- Yeşiller ligde kendisi gibi zor günler geçiren 1922 Konyaspor'a ilk yarıda ve ikinci yarıda yediği gollerle 6-1 mağlup ayrıldı.

1922 Konyaspor'un gollerini; Adem Eren Kabak, Seddar Karaman (2) Celal Hanalp, Burak Saban, ve Güray Gazioğlu’ndan geldi.Şşanlıurfaspor'un tek golünü ise Mehmet Bayat kaydetti.

Öte yandan maçın 78.'inci dakikasında taraftarların futbolculara saldırması sonucu soyunma odasına giren futbolcuların sahaya çıkmaması üzerine araya giren kulüp başkanı Mehmet Yılmaz'ın çabaları sonucu futbolcular yeniden sahaya çıktı ve maçta kalan dakikaları orta sahada oturararak tepkilerini gösterdi.Maçın hakemi futbolcuların eylemlerinin ardından maçı bitiren düdüğü çaldı.

Maç sonucu:Şanlıurfaspor 1 1922 Konyaspor 6 ( Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ultraurfasporlu 4 yıl önce

Mr. Zotto yönetime girmezse bu sene kesin düştük.