banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Şanlıurfaspor 1 - 0 Ankara Demirspor

Şanlıurfaspor sezonun ilk maçında kendi evinde Ankara Demirspor'u ağırladı.

2021-2022 Sezonunda Şanlıurfaspor, 2.Lig Beyaz Grup'ta 1. Hafta maçında Ankara Demirspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 
Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan karşılaşma saat 20:00'de  başladı.


Kahramanmaraşspor ile Serik Belediyespor arasında müsabakayı Malatya Bölgesinden B Klasman orta hakem Batuhan Gültek yönetti. Karşılaşmada Batuhan Gültek'ın yardımcılıklarını Diyarbakır Bölgesinden Emre Doğu ve Şanlıurfa Bölgesinden Burak Sami Şad yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Malatya Bölgesinden Mikail Cihangir oldu. 

Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor arasında müsabakayı Mustafa Hakan Belder yönetiyor. Karşılaşmada Hakan Belder'in yardımcılıklarını Muhammet Oğuzhan Öztaş ve Hakan Erkan yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ramazan Haymana oldu.

Maça taraftar desteği ile başlayan Sarı Yeşilliler. ilk yarı boyunca rakip kalede etkili oldu. Tehlikeli ataklar yakaladı. Ancak istediği gölü ilk yarıda bulamadı.

İlk yarı her iki takımın atakları sonucu degistirmeyince maçta golsüz sona erdi.

İlk yarı sonucu Şanlıurfaspor 0 -0 Ankara Demirspor

Şanlıurfaspor ikinci yarıya daha derli toplu ve istekli bir futbol oynamaya başladı.Nitekim 56.Dakikada golcüsü Özgürcan Özcan ile golü buldu.
Şanlıurfaspor Özgürcan Özcan'ın attığı golle Ankara Demirspor karşısında 1-0 öne geçti.

Dakika 90 oynanıyor Şanlıurfaspor'un Ankara Demirspor karşısında 1-0 üstünlüğü devam ediyor.

Maç sona erdi.( RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.