banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor: 0 - 0 Pendikspor

Kendi sahasında maça baskılı başlayan Şanlıurfaspor'a başta Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Milletvekili Aziz Aydınlık, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli olmak üzere çok sayıda siyasetçi ve bürokrat maça gelerek takıma destek verdi. 

İlk yarıda baskısını artıran Şanlıurfaspor, ikinci yarıda ise dengeli bir oyunla gole ulaşamadı. Her iki takım sahadan bir puanla ayrıldı. 

STAT: Şanlıurfa GAP Stadyumu

HAKEMLER: Batuhan Gültek, Harun Reşit Güngör, Burak Sami Şad

ŞANLIURFASPOR: Murat Demir – Kemal Can, Vedat (Dk. 82 Çağlar), Behlül, Emir Miray, Özgür (Dk. 81 Can Erdem), Şiyar, Yasin (Dk. 70 Muhammed Enes), Ferhat, Mustafa Durak (Dk. 70 Ferhan), Muhammed Raşit (Dk. 22 Burak Asan)

PENDİKSPOR: Haydar – Doğan Can, Görkem (Dk. 61 Burak Aydın), Onur (Dk. 83 Uygar), Kerem, Serdar Cansu, Zahit (Dk. 77 Volkan) ,Serdar Deliktaş, Mesut, Kadir (Dk. 61 Bekir Karadeniz), TarıkSARI KARTLAR: Burak Asan, Mustafa Durak, (Şanlıurfaspor) Doğan, Kadir, Tarık, (Pendikspor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.