banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Şanlıurfalı Judocular Takım Halinde bölge 1.’si oldu

09-10 Mart 2019 tarihleri arasında Kilis’te düzenlenen Judo Anadolu Yıldızlar Ligi erkekler kategorisinde Şanlıurfalı sporcular takım halinde şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu.
Bölgede şampiyon olarak 10 ili geride bırakan Şanlıurfalı Judocular Malatya’da gerçekleşecek yarı finallere katılmaya hak kazandı.
İL MÜDÜRÜ ALP, “TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLACAKLARININ İNANCINDAYIM”
Kilis’te gerçekleşen Judo Anadolu Yıldızlar Ligi erkekler kategorisinde Şanlıurfa’yı temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, sporcuların Malatya’da gerçekleşecek yarı finalde de şampiyonlukla Şanlıurfa’ya döneceklerine inandığını söyledi.
Judocuların katıldığı her müsabakada başarı elde ettiklerini belirten İl Müdürü Alp, sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.