banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfalı gençlere Büyükşehir'den Yaz Okulu fırsatı


Gençlerin spor alanında kendilerini geliştirmesi için Olimpik Yüzme Havuzu, Tenis Dünyası ve Futbol Oyun Dünyası gibi birçok hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Futbol Yaz Okulu’nda gençlere eğitim vermeye devam ediyor. Yaz aylarında çocuklar ve gençlerin verimli vakit geçirmeleri için çeşitli alanlarda ücretsiz kurslar veren Büyükşehir Belediyesi’nin Futbol Oyun Dünyası’nda eğitimine başladığı Futbol Yaz Okulu kursları uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi futbol alt yapısı eğitmenleri tarafından, 2019-2020 Futbol Yaz Okulu çalışmalarında 7-16 yaş arası çocukları futbolla buluşturuyor. 3 aylık periyotlarda 5 uzman öğretici nezaretinde çalışmalara başlandı . Yetenekli olan çocukları Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesine katıyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ”Yaz kurslarında 24 branşta faaliyet gösteriyor. Futbol da bu branşlardan biridir. Futbol Oyun Dünyasında ilk haftada 150 kursiyer eğitimine  aldı. Antrenörlerle beraber yetenek taraması yapılıp çocuklara eğitim verilmekte. Başarılı olan çocukları bir üst aşamaya çıkartıyoruz . Lisans almalarını sağlayarak geleceğe dönük yardımcı oluyoruz. Bu süreçte devamlı turnuvalar düzenlemekteyiz. Maç ve spor kültürünü çocuklara aşılayarak onlara katkı sunuyoruz” denildi.

Büyükşehir’in Yaz Spor Okullarına başvurular 28 Hazirana kadar devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.