banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfa Valilik koşusu Yapıldı

Safkan Arap atlarının yetiştirildiği en önemli merkezlerden olan Şanlıurfa’da 4 Mart 2019 Pazartesi gecesi düzenlenen Vali Koşusu’nu, aprantisi İsa Akyavuz idaresinde 9 yaşındaki erkek safkan Güvenbakan adlı at kazandı.

Şanlıurfa Hipodromu’nda düzenlenen ve sezonun 4 yaş üstü safkan Arap atları programının en önemli randevulardan biri olan Vali Koşusu, saat 20.00’de gerçekleşti. Kum pistte koşulan 2000 metre mesafeli mücadelede, startla birlikte koşunun liderliğini alan ve elde ettiği avantajı korumayı başaran Güvenbakan isimli safkan birinci oldu. İkinciliği; Vedat Kızmaz idaresindeki Görgüncan (Güntay - Kobak Kızı / Rikardo) elde ederken, Ferit Yardımcı ile sezonun bu önemli koşusuna katılan İpekçihan (Gobakbey - Rüzgariye / Rüzgar 30) üçüncü, REBER (Gobakbey - Dilancanpolat / Sancakbeyi) ise Mehmet Doğan ile tabelayı tamamlayan atlar oldu.

Yarışı izleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koşu sonunda Vali Kupası’nı kazanan atın sahibi adına Salih Sancar’a kupayı takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.