banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Gençlik Müdürlüğünden 'Tecrübe İçimizde' programı


Programa İpekyol Gençlik Merkezinin slayt ve sunumu ile başlanıldı. Açılış konuşmasını yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Bu güne kadar Gençlik merkezi olarak sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal olarak bir çok branşta ücretsiz olarak Bağlama, Gitar, Bilgisayar, Masa Tenisi, Halk Oyunları, İngilizce, Resim, Fotoğrafçılık, Zeka Oyunları, Arapça, Kuran-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler derslerinde Atölye ve kulüp çalışmalarımız oldu. Bunun yanında Değerler Eğitimi, Madde Bağımlılığı, Sigaraya Hayır, Kutlu Doğum, Mevlana, Ağaç Dikimi, Kanser, Ramazan İftar, Yaşlılar haftası, Şehitleri Anma ve Dua Programı gibi daha birçok program düzenledik. Bugünde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Genelde uyguladığı “Tecrübe Konuşuyor” programını bizde İpekyol Gençlik Merkezi olarak yerelde “Tecrübe içimizde” diyerek her ay bir konuk davet ederek gençlerimizle buluşturmaya karar verdik. İlkini düzenlediğimiz programa konuşmacı olarak Milli Eğitim İl Müdürü Metin İLCİ beyefendiyi davet ettik. Kendisine bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiği için teşekkür ediyorum. Amacımız her ay başarılı bir büyüğümüzü Gençlik Merkezimizde gençlerle buluşturarak Anılarını, tavsiyelerini, yaşamış olduğu sıkıntıları, hayat hikâyelerini ve tecrübelerini gençlerimize aktarmak ve bundan önemli paylar çıkarmaktır. Yaptığımız bu çalışmanın hayırlara vesile olması temenni ediyorum.
Milli Eğitim İl Müdürü Metin İLCİ ise; İpekyol Gençlik Merkezi yetkililerinin yapmış olduğu “Tecrübe içimizde” programına davet edilmekten ve gençlerle birlikte olmaktan dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerle birlikte olduğum zamanlarda kendimi dünyanın en mutlu insanı olarak addediyorum. Çünkü gençler ve çocuklar bizim yarınlarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimize olan güvenimizsiniz. Biz halkımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Benimde sizler gibi çocukluğum, gençliğim, iş hayatım oldu. Bazen güzel bazen sıkıntılı günlerimiz oldu ama hep çalıştım, okudum insanlara faydalı olmak istedim. Başarılı olmak için önce güzel ahlak ve iyi insan olmak gerekir. Anne ve babanıza saygılı, terbiyeli, yardımsever olun çok kitap okuyun. Eskiden devletin bugünkü gibi imkânları yoktu bugün var bunun kıymetini bilin çok çalışın ilerde büyük ve başarılı insanlar olabilirsiniz. Kararlı, azimli, saygılı, çalışkan ve inanırsanız yapamayacağınız başaramayacağınız bir şey yoktur. Bugünkü önemli şahsiyetler onlarda sizin gibi çocukluk ve gençlik yılları oldu ama şimdi çok önemli yerdeler sizde önemli yerlere gelebilirsiniz yeter ki kendinize inanın ve güvenin Dedi.
Program sonunda İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Yaptığımız her türlü çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz İzzettin KÜÇÜK, Vali Yardımcısı Ahmet YILDIZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat ÖNEN’ e ve programa katılan herkese teşekkür ediyorum dedi. Günün anısına Milli Eğitim İl Müdürü Metin İLCİ ve Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit DERMAN’ a tişört hediye edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi. Programa katılan öğrenciler programın son derece yararlı olduğunu belirterek teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.