banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Şanlıurfa Gelişim Spor Kış dönemi çalışmalarına başladı


Şanlıurfa'nın ve bölgenin en deneyimli kulüplerinden olan, Karaköprü ilçesinde faaliyet gösteren Urfa Gelişim Spor grubunda kış dönemi çalışmaları başladığını açıklayan Kulübün koçu Mehmet Emin şeker, tüm gençleri spor yapmaya ve Urfa gelişim kulübü çalışmalarına katılmaya davet etti. Sporun önemine değinen Mehmet Emin şeker, çocuklarımızın hafta sonu güzel bir aktivite geçirmelerini ve sporun zihne olan faydalarından yararlanmalarını sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.
 Bölgenin en deneyimli antrenörler öncülüğünde gençlere spor eğitimi veren Urfa gelişim spor, nüfus yoğunluğunun Türkiye ortalamasının üzerinde olan Şanlıurfalı gençlere önemli fırsatlar sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih Şeker 5 yıl önce

Tebrikler????????????