banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Büyükşehirspor, İsmail Doğan ile Yola Devam Edecek

Akşam saatlerinde toplanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor yönetimi başarılı teknik direktör İsmail Doğan ile yola devam kararı aldı. Kemal Tosun ve Mehmet Şenbahar ise yardımcı antrenörlüğe getirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:”2019-2020 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek Olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Sporumuz Geçen Sezon Teknik Direktörümüz İsmail Doğan ile Tekrardan Devam Kararı Aldı.Teknik Direktörümüz İsmail Doğan’ın Yardımcılığını Kemal Tosun Ve Mehmet Şenbahar ile anlaşma sağlandı.Kulüp Başkanımız Halef Tokmakçı ve Kulüp Müdürümüz Mustafa Ocak imza töreninde yer aldı.”ifadelerine yer verildi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.