banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Transferlerini Tamamladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, 2018-2019 Futbol Sezonu hazırlıklarını Yenice Spor Tesislerinde sürdürüyor. Sezon öncesi yapılan yeni transferlerle bir araya gelen kulüp yönetimi, bu sezon da parolasını şampiyonluk olarak belirlerken, zorlu sezon öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığı mesajı verildi.

Yenice tesislerinde ilk etap hazırlıklarına başlayan turunç beyazlı ekip, teknik direktör İsmail Doğan, yardımcı antrenör Hasan Korucu, sportif direktör Ahmet Görgün, kaleci çalıştırıcısı Müslüm Abacıoğlu yönetiminde idmanlarını sıkı şekilde sürdürdü.

Sezon öncesi bir açıklama yapan Belediyespor Kulüp Başkanı Reşat Özmen, “Geçen yıl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor forması giyen 5 arkadaşla tekrardan anlaştık. Yine şehrimizin 11 Nisan Spor Kulübü forması giyen 7 arkadaşımızla da anlaşarak ve bu çekirdek kadroyu da bozmadık. Çeşitli takımlarda hedefe uygun olan arkadaşlarımızı izleyip, görüp, tavsiye edilmesi üzerine transfer ettik. Bu arada Şanlıurfa’da  alt yapılarda ve bizim alt yapımızda  oynayan 99’lu ve 2000’li 8 çocuğumuzu da takıma harman ettik. Amaç bir taraftan şampiyonluğa oynayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor  olup öte taraftan da gençlerimizi ağabeyleriyle beraber harman olup güzel bir sezon geçirmektir. Herkese başarılar diliyorum” dedi .

Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı Adnan Yükselir ise “Hedefimiz 3. Lige  yükselmek. Bu doğrultuda teknik heyet ve uzman hocalarımızın tavsiyeleri doğrultusunda çok güzel transferler yaptık. Grubumuzda 12 takım var. Bunların içinde bizimle beraber 4 takım iddialı. Bu takımlar Yeşilyurt, Kilis, Dersim ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor. İlk maçımız 23 Eylül’de ve yeni sezona bu karşılamayla start  vereceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.