banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesitekerlekli Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda

Pandemi nedeniyle bu sezon deplasmanlı müsabakalar yerine 3 etaptan oluşan toplu maçlar belirlendi. İlk etabı başarılı bir şekilde tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, 15 takımın bulunduğu Lig’de 7 puanla 9. sırada yer buldu. 

24 Mayıs ile 3 Haziran 2021 tarihleri arası takımların kıran kırana mücadele edeceği 2. ve 3. etap maçlarına hazırlık yapan Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı,  Play-Offlara kalarak Şanlıurfa’ya Şampiyonluğu getirmek sıkı çalışıyor.

Konu ile ilgili olarak değerlendirmede bulunana Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takım Koçu Serdar Yıldırım, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı 2020-2021 hazırlıklarımız devam ediyor. Bu sezon 3 etaplı şekilde oynanacak olan müsabakalar, Pandemi nedeniyle deplasmanlı yerine etaplı ligler halinde oynanacaktır. 1. Etapta güzel sonuçlar aldık orta sıradaki yerlerimizi aldık. 24 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında 2. Etap ile 3. Etap maçlarına geçerek ligimizde devam etmek istiyoruz. Zorlu müsabakalar öncesinde her gün antrenmanlarımızı yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı olarak önceki sezon elde ettiğimiz başarımızı bu yıl da sürdürerek play-off’lara kalmaktır. Hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.