banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

YENİCE SPOR SALONUNUN TEMELİNİ ATILIYOR


Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapmış olduğu dev projelerle vatandaşlara hizmet eden Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkı, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabı ve Yeni Modern Mezbaha'nın açılışının ardından şimdi de  250 Kişi kapasiteli çok amaçlı Spor salonunun temelini atıyor.

Spora ve sporcuya verdiği önemle her zaman vatandaşların takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, 6 bin metrekare üzerine kuracağı Yenice Spor Salonunda, Voleybol, Basketbol ve Hentbol sahaları ile sporcuların antreman yapabilecekleri alanlar mevcut olacak. İdare birimleri Soyunma alanları  ve 366 seyirci kapasiteli alan mevcut olacak.

19 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da Yenice mahallesinde gerçekleştirilecek olan temel atma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Milletvekilleri ve STK temsilcileri  ile çok sayıda vatandaş katılacak.

Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi, Yenicede yapılacak olan  Kapalı Spor Salonunun temel atma törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.