banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Belediye hizmetleri vatandaşı memnun ediyor

 

Uzman öğreticiler eşliğinde yaklaşık 90 dakika çeşitli aletlerle spor yapılabilen Hamidiye Spor ve Yaşam Merkezinde isteyen vatandaşlar tekvando dersi alabiliyorlar.

09.00'dan gece 21.00'ye kadar 6 seans hizmet veren Yaşam merkezi haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kadınlara Salı, Perşembe, Cumartesi ise erkeklere uzman öğreticiler gözetiminde hizmet veriyor.

Hamidiye Spor ve Yaşam Merkezi ile spor yapma imkanı bulduğunu belirten Üniversite öğrencisi Birgül Yılmaz," Bu spor tesisini ücretsiz sundukları için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. bu spor salonu sayesinde 3 ay da 15 kilo verdim çok teşekkür ederim. Bu tür çalışmaların devamını diliyorum, Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Hamidiye Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bahçesinde bulunan yaşam merkezinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına veya söz konusu merkeze başvurmaları gerekmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.