banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor Jan Kuchta Filip Panak

Başkan Çiftçi'den Urfaspor'a Moral ziyareti



Şanlıurfaspor'un antrenmanı izleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Antrenmandan sonra futbolcularla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa ile birlikte her zaman takımın yanında olacaklarını belirtti.

Futbolcularla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, "Takım olmak için kalpten kalbe köprü kurmak lazım. Ne teknik direktörüm ne de hocayım ama sizlerin yanınızda olduğumuzu hiç bir zaman unutmayın. Futbolda inanç önemlidir ve inançlı olursanız başarırsınız. Takım olarak el ele verip birlikte inanmamız lazım, bireysel olarak değil. İlerleyen günlerde Alanyaspor- Şanlıurfaspor maçına gelmeyi hedefliyoruz. Bütün futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeydik şimdi takımımıza tekrar dönüyoruz. Yönetim kurulumuz ve sizlere her zaman destek vereceğiz, bu anlamda Şanlıurfaspor'un sahipsiz olmadığını bilin" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür eden Şanlıurfaspor Teknik heyeti, Başkan Çiftçi'ye Şanlıurfaspor'lu forma hediye ederken, Başkan Çiftçi de futbolculara baklava ikramında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.