banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Bölge Birincisi Oldu

Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademesi Gaziantep, Ağrı, Ankara, Bingöl, Bursa, Çorum, Isparta ve Van’da gerçekleşti.
Gaziantepte gerçekleşen Bölgesel Kros müsabakalarına katılım gösteren kulüp ve sporcular başarıya imza attı.
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun orta ve uzun mesafe branşlarında yeni yeteneklerin keşfedilmesi için Bölgesel Kros Liglerine önem verirken Şanlıurfalı sporcuların başarısı takdir topladı.

3 BAŞARI BİR ARADA
U16 grubunda gerçekleşen yarışta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bayan takımından Nida Nur Toprak, kategorisinde grup birincisi olurken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi U16 bayan takımı ise takım halinde grup birincisi oldu.

Başarıya doyamayan Şanlıurfalı sporcular Ferdi yarışlarda U16 kategorisinde ise  Halil Tekin birinci olarak sporcular Şanlıurfa’ya 3 başarıyı bir arada yaşattı.

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, Gaziantepte gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.