banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlı Taraftar takıma isyan etti VİDEO

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor bu akşam GAP Arena Stadın da konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor mücadelesinde doksan dakika boyunca taraftarları çileden çıkardı. İlk yarıda atak yapamayan Şanlıurfasporlu futbolcular ikinci yarıda da olumlu bir sonuç gösteremeyince taraftarlar tarafından maçsonunda yuhalanarak soyunma odasına gönderildi. 

Gerginlik dışarıya sıçradı

Doksan dakika boyunca kötü bir oyun sergileyen Şanlıurfaspor Takımı maç bitiminde seyircilerin tepkileriyle karşı karşıya kaldı.  0-0 biten karşılaşma sonrası Stadı terken edenŞanlıurfaspor taraftarları çıkış kapısında oturma eylemi yaptı. Şanlıurfaspor alehine sloganlar ve tezahüratlar yapan Şanlıurfaspor takımı Şanlıurfaspor'un kötü oyununa böyle tepki gösterdi. 


HABER: ALİ UZUN / Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.