banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Saadet Partisi Urfa İl Teşkilatından Şeyhanlılar Federasyonuna Ziyaret

Saadet Partisi çalışamalarına hız verdi. Geçtiğimiz ay Eyyübiye ilçe kongresi yaparak mevcut başkan Ömer Şeyhanlı, güven tazelerken, Başkan Şeyhanlı, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Önceki hafta Muhtar ziyaretleri gerçekleştiren Şeyhanlı, muhtarlardan mahalleleri ile ilgili bilgi aldı. Sorunların çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundu. 

Saadet Teşkilatı Federasyonu Ziyaret Etti

Bu hafta saha çalışmaları kapsamında Şeyhanlı Aşiretleri Derneklerinin bir araya gelerek kurmuş olduğu Şeyhanlılar Federasyonuna ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Şanlıurfa il Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, Eyyübiye İlçe Başkanı Ömer Şeyhanlı, İl Yönetimi ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Federasyonun Eyyübiye'de bulunan merkez binasında Federasyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu, Genel Sekreter Murat Basyan ve federasyon üyeleri tarafından karşılandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Federasyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu, "bu gün Niyazi başkanım ve değerli yönetimi Eyyübiye ilçe başkanı Ömer kardeşimizle beraber bizi ziyarete geldiler daha önce de demiştik kapımız bütün siyasi partilere açık vatana millete  hayırlı olan kim olursa olsun ellimizden geldiği kadarıyla yanlarında duracağız destek olacağız ki geleceğimizi yönlendirelim, geleceğimiz daha güzel yerlere taşımak adına buraya kadar yorulup geldiğiniz için  hepinize teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum dedi " dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz ev sahibi başkan ve yönetiminin kendilerini layıkıyla ağırlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "şehrimizin kadim şehir olması dolayısıyla bizim yapılanmamız dolayısıyla da şehrimizde kanaat önderlerine, toplum önderlerine, saygın, seçkin insanlara çok büyük ihtiyaç var hem fakirimizi fukaramızı gözetmek,  mazlumu gözetmek açısından hem de insanlar arasında barışı sulhu sağlamak açısından. Bu yüzyıllardır Urfamızda devam eden bu güzel hasret bu gün sevgili Şeyhanlı federasyonu başkanı Mehmet Emin bey’i  ziyaret ettik kendisi bizi kabul ettiler. Ben görüyorum ki ve şahit oldum ki bu konuda çok yoğun çalışma içerisindeler büyük bir çaba içerisindeler ben kendilerini tebrik ve takdir ediyorum Allah yar ve yardımcıları olsun." dedi.

Ziyareti organize eden ve kendisi de Şeyhanlılar Federasyonu yönetim kademesinde görev alan Saadet Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ömer Şeyhanlı, "öncelikle Şeyhanlılar federasyonuna çok teşekkür ederiz bizi ağırladılar, Mehmet Emin başkana genel sekreter Murat Basyan’a çok teşekkür ederim. Saadet Partisi Eyyübiye ilçesi olarak inşallah öncülü yapan büyüklerimize daha sık sık gideceğiz. Bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceğiz" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.