banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Reşit Çetiner Sağlık kontrolünden Geçti - VİDEO

PTT 1'inci Lig'inde mücadele veren Şanlıurfaspor , Teknik Direktör Bahri Kaya'dan sonra Şanlıurfaspor ile 1,5 yıllığına anlaşma imzalayan Teknik Direktör Reşit Çetiner bugün  sağlık kontrolünden geçti.

Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan,  47 kez  milli formayı giyen,  hem Galatasaray'da hem de Milli Takım'da kaptanlığa kadar yükselen ve  Galatasaray taraftarı tarafından "baba Raşit" olarak anılan teknik direktör Raşit Çetiner Şanlıurfa OSM Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Bugün Hastaneye gden Çetiner, Hastane idari işler direktörü Mustafa Akkaya tarafından karşılanan teknik adam daha sonra hastane yönetim kurulu başkanı İbrahim Halil Baysal ile kısa bir sohbetin ardından sırasıyla Göz hastalıkları polikliniğinde Doç Dr. Erdinç aydın, kariyoloji uzm. İbrahim Halil Altıparmak, ortopedi uzmanı Mithat Yazar, genel cerrahi uzmanı Doç. Dr. Sabahattin Aslan ve ve dahiliye uzmanı Ömer Faruk Baysal tarafından muayene edildi. burada yapılan tetkiklerde başarılı direktör Raşit Çetiner'in durumunun iyi olduğu bildirildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.