banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Rektör, Yardımcısıyla Badminton Maçı Yaptı

Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda yeni yapılan antrenman sahasında incelemelerde bulunan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, burada yardımcısı Mehmet Hançer ile badminton maçı yaptı.
Harran Üniversitesi’nde Çok Amaçlı Antrenman Sahası Faaliyete Girdi
Ziraat Bankası katkılarıyla Osmanbey Yerleşkesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda yapılan çok amaçlı antrenman sahasında incelemelerde bulunan Çelik’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Hançer, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanları eşlik ettiler.
Yapımı tamamlanarak faaliyete giren çok amaçlı antrenman sahasının öğrenciler için faydalı olacağını dile getiren Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik; “Spor kompleksi, spor aktivitelerine uygunluk bakımından işlevsel ve mimari açıdan da çok kullanışlı bir yapı olmuş. Öğrencilerimiz, çok amaçlı salonda kort tenisi, badminton, voleybol ve basketbol branşlarında çalışmalarını yapabilecek ve spor aktivitelerine katılabileceklerdir. Harran Üniversitesi olarak spora ve sporcularımıza önem vermekteyiz" dedi.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Gökhan’ın çalışmalar hakkında bilgiler verdiği inceleme gezisinin ardından Rektör Çelik ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Hançer aralarında badminton maçı yaptılar.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.