banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Reha Gençlikspor Şampiyon oldu

Şanlıurfa-Reha Gençlikspor. Şanlıurfa 2. amatör kümede mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Reha Gençlikspor şampiyonluğunu ilan ederek bir üst lige yükseldi. Yenice stadyumunda düzenle-nen kupa törenine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri katıldı. 2. Amatör kümede şampiyon olan Reha Gençlikspor takımına şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Bahattin Canbeyli verdi. Şampiyonluk kupasını alan Reha Gençlikspor gönüllerince eğlendiler.

Şampiyon Reha Gençlik-spor oynadığı son maçında Harran-spor`u 3-1 mağlup etti. Şanlıurfa amatörüne yaptığı hizmetlerle birçok takımda hocalık yapan Habip Kavak Reha Gençlikspor`u kurarak hizmet etmeye devam ediyor. 2. Yıl önce kendi imkânlarıyla kurduğu Reha Gençlikspor başarılı teknik direktör Habip Kavak`la başarıdan başarıya koşuyor.Şanlıurfa`da amatör liginde bütün dallarda yarışan ve bir müessese kulüplerinin yapamadığını yaparak grubunda şampiyonluğa ulaştı. Şanlıurfa 2. Amatör küme (A) grubunda bu sezon Reha Gençlikspor aradığı ve çok özlediği şampiyonluğu yakalayarak adını 1. Amatör kümeye yazdırdı.
Reha Gençlikspor teknik direktörü Habip Kavak, ,Ben şahsım olarak yıllardır bu camianın içindeyim. Birçok kulüpte top oynadım ve hocalık yaptım. En sonunda spordan kopmamak için Reha Gençlikspor`u beni sevenlerimle birlikte kurduk. 2 sezondur kendi imkânlarımızla bir yerlere gelmeye çalıştık. Bu sezon takım olarak şampiyonluğa inanmıştık. Herkes ellerinden geleni yaparak Reha Gençlikspor`u şampiyonluğa taşıdılar. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi,
Kaynak: Urfahaber24.com

Anahtar Kelimeler:
şampiyonReha Gençlikspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.