banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Raşit Çetiner Şanlıurfaspor'a imzayı attı

Bilindiği gibi Şanlıurfa’da ilk kez biz BALİKLİGOL.COM olarak Raşit Çetiner’in geleceğini duyurmuştuk. O haberi okumak için BURAYI tıklayınız!...

 

Şanlıurfa’da bizi takip etmenin farkı ile bu haberi ilk kez bizden öğrendiniz…

 

Kulüp binasından düzenlenen imza törenine Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek ve kulüp yöneticileri katıldı.

 

Geçen hafta alınan üst üste ikinci mağlubiyetten hemen sonra hızlı bir şekilde karar aldıklarını belirten Başkan  Fethi Şimşek; “Raşit Çetiner hocamız ile birlikte alt yapısıyla geleceği ile birlikte çok önemli bir planlama kararı aldık” diyerek imza töreninde mutlu olduğunu ifade etti.

 

Futbola futbolcu olarak başladığını ve yaklaşık 40 yıl futbol geçmişi olduğunu vurgulayan Şanlıurfaspor’un çiçeği burnunda yeni hocası Raşit Çetiner; “Hedefleri büyük olan bir takıma geldim. Kalabalık bir kadro var formayı çalışana hak edene vereceğiz adil olamaya çalışacağız. Elimizde sihirli değnek yok iyi mücadele eden bir takım olmak için çalışacağız” dedi.

 

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ise Şanlıurfaspor’a önemli katkıları olacak diyerek Raşit Çetiner’e güvendiklerini belirtti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.