banner2
Öne Çıkanlar kulüp Başkanı Bağ Kur İslam Akademisi Genç STEM Derneği

Play-Off Mücadelesi veren Şanlıurfa Takımının Maçı TRT Spor 2'de

Play-Off Mücadelesi veren iki takımın 1.Şubat Cumartesi Günü Şanlıurfa 11.Nisan Kapalı Spor Salonunda Oynanacak olan Müsabaka TRTSPOR 2 ‘de Canlı verilecek
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’de Oynayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor takımı kendi evinde  Ordu Büyükşehir Belediyesi Konuk edecek. 14 Takımlı Süper lig Statüsü gereği İlk 8. Giren Takımlar Play-Off Gidecek. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye 15 hafta sonunda 8 Sırada. Ordu Büyükşehir Belediyesi 9. Sırada yer Almaktadır Bu maçı alan Play-Off yolunda büyük avantaj Sağlayacak.
Şanlıurfalı spor severleri maça davet eden kulüp yönetimi adına yapılan açıklamada şöyle denildi: "01.Şubat Cumartesi Günü 11.Nisan Kapalı Spor Salonunda Saat 11:00 da Oynanacak olan Müsabaka Girişleri Ücretsiz olup Tüm Taraftarlarımızı o günü Müsait olanlar Salona davet ediyoruz Salona gelemeyenler Ekranları Başında bu önemli Müsabakayı izleyebilirler"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.