banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Piazza, Şanlıurfaspor’u görmezden geliyor

Hergün binlerce kişinin alış-veriş yaptığı ve ayda milyonlarca lira gelir kazandırdığı Piazza AVM şehrin kaymağını yiyor.Ancak Şehrin tek sportif markası olan şehrin Takımı Şanlıurfaspor'a sahip çıkmıyor.Adeta banane Şanlıurfaspor’dan,ben müşterime bakarım” mantığıyla oralı bile olmuyor.

Kentin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğini elinde bulunduran Piazza AVM Şanlıurfalıların verdiği paralarla kasasını doldururken, kentin takımına bir kuruş bile yardım etmediği iddia edildi.


Şanlıurfa’nın profesyonel takımı Şanlıurfaspor şu sıralar sponsor bulamamakta boğuşuyor. Ancak şehrin kaymağını yiyen AVM'ler şehrin markası olan Şanlıurfaspor'a bugüne kadar bir kuruş maddi destek sağlanmıyor. Her gün binlerce Urfalının alış-veriş yaptığı Piazza AVM'nin Şanlıurfaspor'a bugüne kadar ne sponsor oldu nede bir kuruş yardım ettiği duyulmadı. Şanlıurfa’nın diğer bir ifadeyle kaymağını yiyen Piazza AVM bu durumda oralı Şanlıurfaspor'a destek konusunda hiç oralı bile değil. Bugüne kadar hep maddi krizlerle boğuşan Şanlıurfaspor azda olsa destek olmayan Piazza’ya vatandaşlarda ve taraftarlar tepki gösterdi.

ŞEHRİN KAYMAĞINI YEMEKLE OLMUYOR BU İŞLER…

Türkiye'nin birçok şehrinde büyük AVM’lar şehrin takımlarına destek olup reklamlarını yaparken Piazza, “banane Şanlıurfaspor’dan, ben müşterime bakarım” mantığıyla oralı bile olmuyor. Ancak kent ekonomisine bakıldığında en büyük pastayı Piazza’nın yediği de dikkatlerden kaçmadı.Şanlıurfalılardan ayda milyonlarca lira kazanan Piazza AVM’nin neden Şanlıurfaspor’a destekte bulunmadığı ise merak konusu oldu.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.