banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Okullararası 2014-2015 futbol turnuvası sona erdi

26 takımın katılmış olduğu okullar arası küçükler futbol turnuvası centilmence müsabakaların gerçekleştiği bir ortamda futbolun güzellikleri izleyenler tarafından büyük bir keyifle karşılandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, okullar arası küçükler futbol turnuvasının yoğun bir katılımla gerçekleşmiş olması Şanlıurfa’nın sporda ileriye yönelik adımların atılmış olmasında çok önemli bir destekleyici unsur olduğunu belirtirken,  ilimizde spora ilginin yoğun bir artışının olmasının mutluluk verici bir durumun altını çizerken, turnuvada ilk üçe giren Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O, Birecik Emin Saygan İ.Ö.O ve Süleymaniye İ.Ö.O ‘ya başarılarından dolayı tebrik ederken, turnuvada Şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O’nün gruplar şampiyonasında Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inandığını söyledi.
26 takımın katılmış olduğu okul sporları küçükler futbol turnuvasında Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O şampiyon, Birecik Emin Saygan İ.Ö.O ikinci,  Süleymaniye İ.Ö.O üçüncü oldu. Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O Şanlıurfa’yı gruplar şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.