banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

OHAL spor faaliyetlerini nasıl etkileyecek?

Türkiye'de girişilen darbe girişimi sonrası meydana gelen olaylardan sonra gün gece alınan kararla ülkede olağanüstü hal ilan edildi. peki, bu karar başta futbol müsabakaları olmak üzere spor faaliyetlerini nasıl etkileyecek?

15 Temmuz'da ülkemizde yaşanan darbe girişimi nedeniyle, dün ilan edilen Olağanüstü Hal'in ardından spor müsabakalarının yapılıp yapılamayacağı merak ediliyordu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla OHAL süresince ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakalarının devam edeceğini duyurdu.

İşte Hidayet Türkoğlu'nun açıklaması:

'Milletimizi düşmanlarından arındırmak, demokrasiyi sağlamlaştırmak adına atılan bu adım ülkemiz için hayırlı olsun! OHAL Süresince; Ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakaları aynı şekilde devam edecektir. Halkımızın endişesi olmasın…' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.