banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Nazilli Belediyespor 1 Şanlıurfaspor 2

Maça ev sahibi Nazilli Belediyespor hızlı başladı. Ev sahibi 21’inci dakikada Fatih Ülge ile 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Şanlıurfaspor 35’nci dakikada Halil Köçer ile eşitliği sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına beraberlikle gitti.

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Şanlıurfaspor vardı. Rakibine kısa sürede üstünlük sağlayan Sarı Yeşilliler 47’nci dakikada Artun Akçakın ile durumu 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Lider Gümüşhanespor’un da yenilmesiyle 36 puanla ligde 3’üncü sırada yer aldı. Öte yandan Şanlıurfaspor ligin diğer haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Altay’ı konuk edecek. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.