banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Mustafa Yavuz; 10 kişi ile 1 puan iyidir

 

Şanlıurfaspor Pazar günü konuk olduğu ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldığı Kartal deplasmanında umutlu döndü.Şanlıurfaspor Futbol şube sorumlusu  Mustafa Yavuz, alınan bir puanın önemli olduğunu söyledi.
PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor önceki gün Kartal deplasmanına gitmişti. İlk yarıda iyi bir performans sergileyen Ceylanlar, 45+1’de Tonia Tisdell’in kırmızı kart görmesiyle iplerin kopmasına neden olmuştu. İkinci yarıya on kişi ile sahaya çıkan Şanlıurfaspor aradığı golü 57. Dakikada kendi kalesinde gördü. Tonia Tisdell’in oyun dışı kalmasıyla beraber gücünü kaybedenŞanlıurfaspor son dakikalarda güldü. Serdar Özkan’ın kullandığı penaltı golüyle beraberliği yakalayan Ceylanlar, eve 1 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadı.
Maç sonrası bir açıklama yapan, Şanlıurfasporun  Futbol şube sorumlusu Mustafa Yavuz, ‘İstanbul deplasmanından zorda olsa alınan bir puanın kıymetini bilmemiz lazım, ilk yarıda sergilediğimiz oyunda kontrolü sağlamıştık fakat Tisdell’in kırmızı kart görmesi sonucu hocanın ve takımın planı alt üst oldu. Bu nedenle ikinci yarıda kontrol ister istemez onların eline geçti ve kendi kalemizde golü gördük. Son dakikalarda kazandığımız penaltıda yüzümüz güldü ve golü bulduk. Buradan alınan bir puanın kıymetini bilmemiz lazım ve önümüzde bir deplasman maçı daha var ona odaklanmamız gerekiyor" diye konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.