banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Milli Futbolcular Şanlıurfa’da gösteri maçına çıktı

11 Nisan Stadyumu’nda gerçekleştirilen programa Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi ekipleri, eski milli futbolcular Tuncay Şanlı, Ahmet Dursun, Serdar Kulbilge, Semih Şentürk ve Mehmet Yozgatlı; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kız futbol takımı, Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Futbolcular, ralliciler ve kız futbol takımı gösteri maçına çıktı. Etkinliklerin Urfa’da 3 gün süreceği bildirildi. 

VALİ ERİN: URFA’NIN DEĞERLERİNİ TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Göbeklitepe Yılının Türkiye ve Şanlıurfa için bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Şanlıurfa’nın değerlerini tüm dünyaya tanıtmak için çeşitli programlar düzenlediklerini ifade eden Vali Erin,”Ana teması Göbeklitepe olan faaliyetlerin ilkini bu akşam dostluk maçı ile taçlandırdık. Pazartesi gününe kadar burada çeşitli etkinliklere katılacaklar. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz.”diye konuştu. Program katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.