banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

MHK yeni Başkanı Serdar Tatlı oldu

(RHA AJANS)Yeni Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı oldu. Tatlı, kurulda birlikte görev alacağı üyelerini arayarak yarın İstanbul da ilk toplantıyı yapacak.

ESKİ HAKEM SELÇUK DERELİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU
Yeni başkan Serdar Tatlı olurken, eski hakem Selçuk Dereli sosyal medya hesabından kurulun ilk toplantısının yarın yapılacağını yazdı.

MHK üyelerinin ise şu isimler olması bekleniyor: Hikmet Öksüzoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Ahmet Erdoğan, Erol Ersoy, Kadir Tozlu, Nedim Göklü, Mahmut Çetiner.

Serdar Tatlı Kimdir?

Serdar Tatlı (d. 24 Ocak 1966, Şanlıurfa), eski Türk futbol hakemi. Türkiye Süper Lig'inde 9 sezon boyunca 119 maç yönetmiştir. Kendisi aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in amcasının oğludur.Futbol Hakemi Serdar TATLI 1966 yılında Urfa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 1988’de babasından hakemlik bayrağını devralarak göreve başladı. 1991’de yan klasman hakemi olarak klasmanlara girdi. 1996-97 sezonunda Türkiye 1. ligi futbol maçlarını yönetmeye başladı. Adil ve tarafsız olarak yönettiği maçlarla kendini kabul ettirdi. Tatlı evli 1’i erkek 2 çocuk babası.Serdar Tatlı ilköğretim ve Ortaöğretim eğitim hayatını Şanlıurfa’da tamamlamıştır. 1988 yılında hakemlik görevine adım atan Serdar Tatlı 1996 ve 1997 sezonu ile Türkiye 1. Lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. Mesleki hayatını sonlandıran Serdar Tatlı evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.