banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Memleket Spor Kulübü Urfa Bayan Voleybol Takımı 3. Lig’e yükseldi

 

Antrenör olarak Mehmet Yaşar Sökücü ve Antrenör Yardımcısı olarak da Bekir Behzat Uludağ’ın çalıştırdığı MSK Urfa Voleybol Takımı kadrosunda; Gizem Gündüz, Mehtap Demir, Ceren Küçük, Selma Erzincanlı, İpek Yıldırım, İrem Işık, Havvanur Erol, Ezgi Ağlamış, Kübra Beltan, Gülümser Beşlioğlu, Giem Dönmez ve Ayten Çubukçu yer alıyor. MSK Urfa Kulübünde Sportif Direktör olarak da Mehmet Leblebicioğlu görev yapıyor.

 

Gökmen; Çok sevinçliyim

MSK Urfa Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, kurulduğu ilk yılında 3. Lig’e çıkmaya hak kazanan voleybol takımlarının oyuncularını kutladı. Bir ay önce Şanlıurfa şampiyonu ve bugün de bölge şampiyonu olarak 3. Lig’e çıktıklarını vurgulayan Gökmen, “Çok sevinçliyim, kelimelerle anlatamıyorum. Şehrimize böyle bir gururu yaşatan teknik heyetimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Hocasından sporcusuna, yönetici arkadaşlara hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 “Urfa’yı 3. Lig’de başarıyla temsil edeceğiz”

MSK Urfa Bayan Voleybol Takımının önümüzdeki sezondan itibaren 3. Lig’de mücadele edeceğini dile getiren Gökmen, “Biz kulübümüzü, Urfa’da salon sporlarını geliştirmek amacıyla kurmuştuk ve bu hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Önce MSK Bayan Basketbol Takımımız Play-Off’a kalmaya hak kazandı şimdi de voleybol takımımız bölge şampiyonu olarak 3. Lig’e çıktı. Önümüzdeki yıldan itibaren Şanlıurfa’yı 3. Lig’de başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum, bu yolda herkesten desteklerini bekliyoruz” diye ifade etti.

MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Mehmet Yaşar Sökücü de, 3. Lig hedefiyle yola çıktıklarını ve bu hedeflerine ulaştıklarını belirterek, “Oyuncularımın hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah 3. Lig’de de daha iyi olacağız” diye kaydetti.

MSK Urfa Bayan Basketbol Takımının Kaptanı Gülümser Beşlioğlu ise, 3. Lig’e yükselmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, “MSK Urfa’yı 3. Lig’e taşımak gurur verici, alnımızın akıyla bu işten çıktığımız için çok mutluyuz. Başta Kulüp Başkanımız Gökhan Gökmen olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. 3. Lig’de de başarılı olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.