banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Medipol Başakşehir Rakip Dayanmıyor 2-1

Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek üst üste 3. galibiyeti aldı.
Konyaspor ile Medipol Başakşehir, Konya büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı turuncu lacivertli ekip,2-1 kazandı.

İlk yarıya etkili başlayan Medipol Başakşehir, 3. dakikada Crivelli ile golü buldu ancak VAR incelemesinin ardından gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Konyaspor'da Skubic'in 21. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda, kaleci Mert Günok köşeye giden topu çıkardı. Girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Medipol Başakşehir, 45. dakikada Jevtovic'in kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren Başakşehir, Aleksic'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı: 0-2. İkinci golden sonra rakip yarı sahaya yerleşen ve topa daha çok sahip olan taraf olan Konyaspor, 69. dakikada Kravets'in kaydettiği golle farkı 1'e indirdi: 1-2. Konyaspor kalan dakikalarda daha baskılı bir oyun oynasa da Medipol Başakşehir sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 10'a çıkardı. Konyaspor ise 6 puanda kaldı.

Medipol Başakşehir gelecek hafta sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Konyaspor ise deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ TABLOSU

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Bersan Duran

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Oğuz Kağan Güçtekin (Dk. 46 Hurtado), Jevtovic, Shengelia (Dk. 46 Cikalleshi), Miya, Alper Uludağ (Dk. 46 Eduok), Kravets

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Rafael (Dk. 84 Uğur Uçar), Skrtel, Ponck, Bolingoli, İrfan Can Kahveci (Dk. 61 Mehmet Topal), Berkay Özcan, Visca (Dk. 84 Mete Kaan Demir), Aleksic, Deniz Türüç (Dk. 84 Cemali Sertel), Crivelli (Dk. 13 Giuliano)

Goller: Dk. 45 Jevtovic (Kendi kalesine), Dk. 58 Aleksic (Medipol Başakşehir), Dk. 69 Kravets (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 7 Guilherme, Dk. 21 Alper Uludağ, Dk. 79 Jevtovic (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 55 Deniz Türüç (Medipol Başakşehir)
(Haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.