banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Kütahya Belediyespor'u yenen Karaköprü Belediyespor üst tura yükseldi

Karaköprü Belediyespor Play -Off ilk turunda deplasmanda konuk olduğu Kütahya Belediyespor'u 2-0 yenerek üst tura adını yazdırdı.

Karaköprü Belediyespor, Kütahya Belediyespor ile oynadığı maçta 2-1 galip geldi. Bu sonuçla birlikte Karaköprü Belediyespor'un bir üst tura yükseldi.

Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig play-off maçında Kütahya Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenerek üst tura yükseldi. Bu önemli galibiyetle birlikte Karaköprü Belediyespor, play-off finaline yükselme başarısı gösterdi.

Maçın ilk yarısında iki takım da karşılıklı ataklarla gol arayışındaydı. Ancak, Karaköprü Belediyespor'un golcüsü M. Çakır, 35. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi.İlk yarının son dakikasında ise Karaköprü Belediyespor kaptan Halil Yılmaz ile farkı 2"ye çıkardı. Ve ilk yarı bu skorla sona erdi.


İkinci yarıda ise Kütahya Belediyespor, beraberlik için baskılı bir oyun sergilemeye çalıştı ancak Karaköprü Belediyespor savunması kalesinde 90+4'te yediği golle maçı 2-1 kazandı.


Karaköprü Belediyespor'un play-off 2'inci turuna yükselmesi, taraftarları sevince boğdu. Takımın teknik direktörü ise maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu ve ikinci tur maçında da aynı performansı sergileyeceklerini ifade etti.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.