banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Kaymakam ve müdürden sert tepki!

2011 – 2012 yılı futbol sezonunun açılışına sayılı günler kala Viranşehir’de futbol sahasında basında çıkan “Yabani otlar” ile ilgili Kaymakam Kanyılmaz ve Müdür Lütfi Top tepki gösterdi.

 

Viranşehir Gençlik ve Spor Müdürü Lütfi Top “Biz her zaman için sahamızı kontrol altında tutar ve gerekli bakımını yaparız. Sahamızı futbola elverişli hale getirerek futbolcu arkadaşların antrenman yapmasını sağlarız. Fakat sahamızın bazı cüzi yerinde çıkan dikenli otları sanki sahanın tümü böyleymiş gibi basına yansıtmak sporcu ahlakına yakışmadı. Kasti olarak yapılan bu haberi kınıyorum. Bu haberin bize ne kazandırdığını da merak ediyorum” dedi.

 

Viranşehir Kaymakamı Erdoğan Kalyılmaz’da; “Geldiğimden beri belki de spor camiasına kazandırdığımız en büyük tesis olan yeşil sahamızın durumunu basına bu şekilde yansıtmak sporcu ahlakına yakışmadığını düşünüyorum. Biz kaymakamlık olarak her zaman için takımlarımıza her türlü maddi ve manevi desteği sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Bu tür kasti ve yanlı haberler ile neyin amaçlandığını da çözebilmiş değilim” dedi.

 

Gazetemiz tarafından da yerinde incelenen sahamızın durumu futbol oynamaya son derece elverişli bir durumda olduğu gözlendi. Bizimgazete63

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.