banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Karşıyaka - Şanlıurfaspor 1 - 0

İzmir Alsancak Stadın'da oynanan karşılaşma Karşıyaka’nın cezası sebebi ile seyircisiz oynandı.

Geçtiğimiz hafta deplasman da lider Manisaspor'a 1-0 yenilen Karşıyaka lige puansız başlangıç yapmıştı. Bu hafta kendi sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u yenerek geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti unutturarak taraftarı ile barışmak istiyor.

Geçen hafta kendi sahasında Adanaspor ile 0-0 berabere kalan Şanlıurfaspor ise hafta içi hareketli günler yaşadı. Abdul Kader Keita transferi tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını heyecanlandırdı. Gol yollarında özellikle sorun yaşayan Şanlıurfaspor zorlu İzmir deplasmanında Karşıkaya karşısında 3 puan arıyor.

 

Stat: İzmir Alsancak Stadı

Hakem: Hüseyin Göçek, Fevzi Demirhan, İsmail Şencan

Şanlıurfaspor, kalede Atacan defansta Abdülhamit Yıldız, İzzet, Sercan, Yiğitcan, Ortasahada Mehmet Ayaz, Sankoh, Tisdell, Özgür, forvette ise Tunç Behram ve Gökhan Kaba ilk biri ile başladı.

Karşıyakaspor; Necati Yılmaz,  Erdi Öner, Tayfun Cora, Emmanuel Oseı Banahene, Caner Bulut, Emre Toraman, Onur Türk, Muhammet Sercan Türkeri, Ali Say, Fatih Gül, Battal Demirbilek,


Dakika: 1 Maç Şanlıurfaspor'un vuruşu ile başladı.

Dakika: 4 Karşıyaka’da Onur’un şutu az farkla auta çıktı. Maçın ilk tehlikeli pozisyonu Karşıyaka’dan geldi.


Dakika: 6 Maç orta saha mücadelesi şeklinde devam ediyor.

Dakika: 16 Maç öncesi yağan yağmur nedeni ile saha zemini oldukça kötü. Her iki takımda organize olmakta güçlük çekiyor.

Dakika: 18 Karşıyaka üst üste 2. köşe atışını kullanıyor.

Dakika; 25. Sahasının ağır zemininde her iki takım oyuncuları da çamurla mücadele ediyor..

45. Dakika, hakem maça bir dakika ilave etti.

İlk yarı golsüz bir şekilde sona erdi.


İKİNCİ YARI

Dakika 46. İkinci yarı Karşıyaka'nın vuruşu ile maç başladı.

50. Dakika'da Tisdell, soldan köşe gönderine yakın noktada çok güzel bir hareketle Karşıyakalı Mete'yi geçti. Mete sert faulla Tisdell'i yere indirdi. Hakem Hüseyin Gökçek Mete'ye sarı kart gösterdi.

 

70. Dakika'da Şanlıurfasporda Tunç çıktı Kıvanç oyuna girdi.

GOOOOOOOOOL: 78 Karşıyaka 1 - 0 Şanlıurfaspor. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşuna Banahene çok iyi yükselerek topu ağlara gönderdi.

KIRMIZI KART: 90'+4 Muharrem Efe (Karşıyaka)

Maçta başka gol olmayınca Şanlıurfaspor deplasmanda ilk yenilgisini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.