banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

Karbel Karaköprüspor 5 - 1 Kardemir Karabükspor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta bulanan Karbel Karaköprüspor, ikinci devrenin ilk karşılaşmasında kendi sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırladı.

Faruk Çelik Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Karaköprü Belediye Başkanı MEtin Baydilli, Galatasaray'ın ve Milli Takımın eski forveti Ümit Karan ve futbolseverler izledi. 

Baskılı bir oyun ile maça başlayan Karbel Karaköprüspor 39. Dakikada Umut Dilek, 44. Dakikada Fevzi Özkan'ın golleri ile ilk yarıyı 2 - 0 önde kapattı.

İkinci yarıda saha hakimiyetini koruyan Karbel Karaköprüspor, 47. Dakikada Abdurrahman Ayhanoğlu ile 3. golü buldu.

Karabükspor 61. dakikada Mustafa Akca’nın golüyle farkı ikiye indirerek durumu 3-1 yaptı. 66. Dakikada fark yine üçe çıktı. Karbel Karaköprüspor'lu Halil takımın 4. gölünü kaydetti. 81. Dakikada skoru belirleyen gölü Umut Dilek attı. Maç skoru: 5 - 1 

Anahtar Kelimeler:
Kardemir Karabükspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.