banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Karaköprü’de Takımı Kurban Keserek Uğurladılar


Bu Hafta deplasmanda Tokatspor karşılaşacak olan Karaköprü Belediyespor futbolcularına moral ziyaretinde bulunan yönetim, Cuma sabahı kurban kesilerek, dualarla Tokat’a uğurladılar.

Karaköprü Belediyespor TFF 3. ligde 26. Hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve Yönetim Kurulu üyeleri takımın antrenmanını ziyaret ederek futbolculara moral verdi. Başkan Kayral, futbolculardan Pazar günü oynanacak olan Tokatspor maçından 3 puan istedi.

Yönetim takımdan memnun
Yapılan idmanı Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Genel Sekreter Hasan Çiçekçi, Hukuk İşler Sorumlusu Vehbi Beyaz, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Erol, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Cemal Meşçi, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı, Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu Mahmut Özbek, Yönetim Kurulu Yedek üyeleri Abdülkadir Aydoğdu, Ahmet Alpay, Mehmet Şimşek, Celal Tamar, Şükrü Yıldırım, Ekrem Emre Kaya, Mustafa Şeker, Şavak Baysan, Ahmet Polat, İbrahim Halil Gömük, İsa Güzel, Denetleme Kurulu üyeleri (Mali Müşavirler) İsmail Ilgan, Eyyüp Bakikol, Hüseyin Buğdaybey, Denetleme Kurulu yedek üyeleri Mali Müşavir Hüseyin Çamlıoğlu, Av. Fuat Kırgıl ve Av. Halil Müjde ziyaret ederek tek tek tokalaşıp, başarılar dileklerini ileterek, takımdan memnun olduklarını, Teknik ekip ve futbolculara moral vererek kendilerine güvendiklerini ve Tokatspor deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandıklarını belirttiler.

Takıma güveniyoruz
Takıma güvendiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte takımımızın antrenmanını ziyaret ettik. Futbolcularımızla ve teknik ekibimizle konuştuk. Takımın son durumu hakkında bilgiler aldık” dedi.

Tokatspor maçından mutlak 3 puan istiyoruz
Tokatspor maçından mutlak 3 puan istediğini söyleyen Kulüp Başkanı Kayral, “Son haftalarda güzel sonuçlar alarak zirve doğru tırmanıyoruz. Ligin tamamlanmasına 9 hafta kaldı. Ben ve yönetim kurulumuz takıma güveniyor ve arkalarında duruyoruz. İnşallah bu 9 haftada en iyi sonuçları alarak zirvede tamamlamak istiyoruz. İnşallah pazar günü Tokat deplasmanından 3 puan alarak Şanlıurfa’ya döneriz” diye konuştu.

     Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 1. Gurupta 26. Hafta maçında Pazar günü saat 13.00’da Tokatspor  ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karaköprü Belediyespor kurban kesilerek uğurlandı
Hazırlıklarını tamamlayan Karaköprü Belediyespor, Cuma günü sabah erken saatlerde kurban kesilerek, dualarla Tokat’a uğurlandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.