banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLAR TEKVANDO ÖĞRENİYOR

Karaköprü Belediyesi Spor İşler Müdürlüğü bünyesinde 8-13 yaş grubu için açılan tekvando kursu ile çocuklar hem bu sporu hem de spor disiplinini öğreniyor. Karaköprü Belediyesi Çadır Gençlik Merkezi'nde ve Doğukent Spor Kompleksinde ücretsiz olarak açılan kursta, öğrenciler uzman tekvando antrenörlerinden aldıkları eğitimle tekvando konusunda kendilerini geliştiriyorlar.

 Tekvando sporunun yanı sıra çocuklara Uzakdoğu sporlarının felsefesi ve spor disiplini aşılanarak geleceğin sporcuları olmaları yolunda temel eğitim veriliyor.

Tekvando kursu eğitmeni Müslüm Ataşlar, çocuklar için tekvando veya diğer sporları bu yaşlarda öğrenmesinin çok değerli olduğunu ifade etti. Antrenör Ataşlar, “Burada hafta içi antrenmanlarımız devam ediyor, her ders grubumuz 20 öğrenciden oluşuyor ve burada çocuklara tekvando sporunun tekniklerinin yanında kendilerini savunmayı öğretiyoruz. Çocuklar hem disiplin hem özgüven kazanma anlamında burada önemli değerler kazanıyor. Bu imkanları bize ve çocuklara sağlayan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye teşekkür ederiz.

Kursa katılan çocuklar ise tekvando derslerinin çok eğlenceli ve öğretici geçtiğini belirterek Karaköprü Belediyesi’ne ve Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik basketbol ve voleybol kursları da veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.