banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Karaköprü Belediyespor zireveye oynuyor

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta şampiyonluk hedefi olan Karaköprü Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği 44 Malatyaspor’u 3-0 yenerek evine eli boş gönderdi.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça ev sahibi Karaköprü Belediyespor hızlı başladı. Maçın henüz 1. Dakikasında Abdulkarim topu önünde buldu. Sert ve düzgün bir vuruşla Karaköprü Belediyepor’u 1-0 öne geçiren golü attı.

İlerleyen dakikalarda Karaköprü Belediyespor farklı açacak pozisyonlardan yararlanamayınca maçın ilk yarısı 1-0 Karaköprü Belediyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi Karaköprü Belediyespor dakika 60’da Semih Erkmen’in ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı. Bu golden 6 dakika sonra Semih kendisinin 2. Takımının 3’üncü golünü attı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor sahadan 3-0 üstünlükle ayrıldı.

Maç sonu kameralara konuşan Karaköprü Belediyespor’lu futbolcu Semih Erkmen, ligde kalan 5 haftada da galibiyet almak istediklerini belirtti.

Kulüp As Başkanı Remzi Ay ise,”44 Malatyaspor karşısında takımımız iyi mücadele etti. 3-0 gibi net bir skorla galibiyet aldık. Futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Adıyamanspor karşısında aldığımız mağlubiyeti unutturmak istiyorduk. İnşallah alacağımız galibiyetlerle yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.