banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Karaköprü Belediyespor Tepecikspor maçı hazırlıklarını tamamladı

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor 29. Hafta maçında İstanbul ekibi Büyükçekmece Tepecikspor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Zorlu maç öncesi çalışmalarını tamamlayan kırmızı siyahlı ekip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Son haftalarda aldığı kötü sonuçları telafi etmek ve üst sıralara tırmanmak isteyen Karaköprü ekibi maçı kazanmaktan başka bir sonuç istemiyor.
Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı hafta içinde iyi bir hazırlık dönemi geçirerek maça hazırlandıklarını ve tek hedeflerinin galip gelerek 3 puanı hanelerine yazdırmak olduğunu dile getirdi. Yozgatlı, “Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Geçen hafta zorlu bir rakibe karşı deplasmanda bir puanla ayrıldık. Yarın sahamızda galip gelerek sıralamada yukarılara tırmanmak istiyoruz. Şanlıurfalı futbolseverleri ve taraftarlarımızı stada bize desteğe davet ediyorum” diye konuştu.
Karaköprü Belediyespor’un 11 Nisan Stadında Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlayacağı maç yarın 12.00’de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.