banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR SON DAKİKADA GÜLDÜ

Karbel Karaköprü Belediyespor iyi başladığı sezonda dolu dizgin ilerlemeye devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekip ligin 3. Haftasında sahasında 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 90 dakika üstün bir oyun sergilerken, aradığı golü 90. Dakikada golcü futbolcusu Emre Okur ile bularak 3 puanı tek golle hanesine yazdırdı.

Maça iyi başlayan ev sahibi Karbel Karaköprü Belediyespor ilk yarıda önemli fırsatlardan yararlanamazken, rakip 68 Aksaray Belediyespor’un ataklarında kaleci Erşen Çilingir kalesinde adeta devleşti.

Maçın ikinci yarısında da her iki takım ataklar bulurken, 90. dakikada Karbel Karaköprü Belediyespor Emre Okur’un kafasından bulduğu golle 1-0 üstünlük sağladı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Karaköprü ekibi bu galibiyetle üç haftada 2 galibiyet 1 beraberlik alarak 7 puana ulaştı.

Maç sonunda Karaköprü Belediyesporlu futbolcular büyük sevinç yaşarken, galibiyeti taraftarıyla kutladı. Karşılaşmayı Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Karaköprü Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sporsever 5 yıl önce

Karaköprüspor desteklenmeli. Karakıprude oturanlardan 500 tl alinip takima aktarilsin