banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Karaköprü Belediyespor'da Besim Durmuş dönemi

TFF 3. Lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor'da alınan kötü sonuçlar nedeniyle Teknik Direktör Hüseyin Dağ ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör olarak Besim Durmuş  ile anlaşma sağlandı.


 TFF 3.lig 3. Grupta yer  alan Karbel Karaköprü Belediyespor'da teknik direktör Besim Durmuş dönemi başladı. Son haftalarda ligde alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hüseyin Dağ ile yollar ayrılırken, yerine takımın başına Besim Durmuş getirildi.


Kulüp binasına gelerek yönetim kurulu ile görüşen tecrübeli teknik direktör Besim Durmuş görüşmenin ardından sözleşme imzalayarak takımın yeni hocası oldu.


KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'DA BESİM DURMUŞ DÖNEMİ

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada:"Karbel Karaköprü Belediyespor'umuz teknik direktör Besim Durmuş ile sözleşme imzaladı.
İmza töreninde Kulüp Başkanımız Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyelerimiz de hazır bulundu. "(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Akkus 2 yıl önce

Real madridin hocasini transfer ettiler varollll laportaaa