banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Karaköprü Belediyespor 2 - 1 Mersin İdmanyurdu

TFF 3. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor 1. grupta 13. Hafta maçında sahasında Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ile karşı karşıya geldi. Grup lideri olan zorlu rakibi karşısında sakatlıklara rağmen dirençli bir mücadele sergileyen Karaköprü Belediyespor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Karaköprü Belediyespor’un gollerini 19. ve 90+1. Dakikalarda Halil Yılmaz kaydederken, Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. takımının golü 61. Dakikada Christian Gürkan’dan geldi. Karşılaşma boyunca zorlu rakibi karşısında dirençli bir oyun sergileyen Karaköprü ekibi yediği golün ardından mücadeleden kopmayarak uzatma dakikalarında kazandığı penaltı golüyle galibiyete uzandı.

Bu galibiyetle Karbel Karaköprü Belediyespor 1. Hafta sonunda puanını 23’e çıkardı ve averajla 4. sıraya yerleşti. Kırmızı siyahlı ekip bir sonraki maçında 27 Kasım Pazar günü Belediye Kütahyaspor deplasmanına çıkacak.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.